Odbitki przez internet, wywoływanie zdjęć - Fotocyfra.net

Krystyna – opinia na maila 30.06.2017 r

Witam.
Dziękuję bardzo za szybkie wykonanie zlecenia.
Zdjęcia dobre.
Przesyłka dzisiaj dotarła. Nie mam żadnych zastrzeżeń do wykonanej usługi.
Oczywiście następnym razem również zamówię odbitki w Waszej firmie.
Pozdrawiam – Krystyna

Agata opinia na maila 17.05.2017

Witam, (…)
Bardzo dziekuje za solidna i rzetelnie wykonana prace. Zdjecia super jakosci, idealnie w punkt tak jak sobie zyczylam. Polecam wszystkim ta firme!
Agata

Katarzyna opinia na maila 17.05.2017

Witam

Dziś otrzymałam zdjęcia. Realizacji ,jakość zdjęć i wysyłka na wysokim poziomie.  Na pewno jeszcze skorzystam z waszych usług.

Polecam i pozdrawiam

Karol opinia na maila 23.03.2017

Witam,

Przesyłka odebrana a ze zdjęć jestem bardzo zadowolony (były w niskiej jakości z komórki) więc tym bardziej jestem pozytywnie zaskoczony.

Dziękuję za szybką możliwość odbioru i kod rabatowy na następne zamówienie.

Sabina – opinia na maila 23.03.2017 r

Witam,

Wczoraj otrzymałam przesyłkę. Usługa wykonana szybko, zdjęcia ładne. Na pewno skorzystam jeszcze z Państwa usług.

Pozdrawiam,

Sabina

Beata opinia na maila 11.03.2017 r

Witam,
Dziękuję za profesjonalną obsługę. Gorąco polecam usługi Fotocyfy! Drugie zamówienie i ponownie jestem zadowolona. Szybka realizacja, dostawa do domu! Extra. Na pewno będę korzystać z Waszych usług!
Z poważaniem,
Beata

Kinga opinia na maila 6.03.2017 r

Witam,
przesyłka dzisiaj dotarła. Jakoś zdjęć jest rewelacyjna. Szybki termin realizacji. Na pewno nie raz skorzystam jeszcze z Waszych usług.
Pozdrawiam
Kinga

Basia opinia na maila 6.03.2017

Dzień dobry, dziś 12.10 dostarczono przesyłkę. Jakość zdjęć bez zarzutu, sprawna realizacja. Na pewno jeszcze skorzystam.

Ewelina opinia na maila 15.02.2017 r

Witam,
Przesyłka dotarła. Jak zawsze jakość zdjęć bardzo dobra. Są Państwo godni polecania !

Pozdrawiam,
Ewelina

Dorota opinia na maila 16.02.2017 r

Dzień dobry

Miło mi poinformować, iż wyczekiwany fotoplakat   dotarł dziś  do mnie.

Moja opinia- Fotocyfra jest usługodawcą rzetelnym i pomimo opóżnień wywiązuje się ze zleceń sumiennie.

Odbitki są dobrej jakości,fotoplakatowi też nic nie można zarzucić.

Przesyłki były bardzo dobrze zapakowane i zabezpieczone w podróży.

Doręczenie również dogodne do wyboru i do uzgodnienia z Kurierem.

Dziękuję będę Was polecać znajomym i sama też będę nadal korzystać z Waszych usług!

Pozdrawiam