Odbitki przez internet, wywoływanie zdjęć - Fotocyfra.net

Barbara – opinia na maila 24.08.2017

Witam
Zlecenie zostało wykonane znakomicie. Korzystałam z usługi pierwszy raz, ale mogę spokojnie polecić tę firmę.
Profesjonalizm w jakości wykonanych odbitek zdjęć, pakowaniu i doręczeniu przesyłki.
Pozdrawiam serdecznie Barbara

Piotr – opinia na maila 24.08.2017

Witam
Dzisiaj otrzymałam przesyłkę jestem bardzo zadowolona. Zdjęcia bardzo ładne a przede wszystkim bardzo szybko. Na pewno jeszcze skorzystam z państwa usług.
Dziękuję i pozdrawiam.

Iwona opinia na maila 11.08.2017 r

Witam
Dzisiaj otrzymałam przesyłkę. Już od lat korzystam z Waszych usług i się nie zawiodłam.
Wszystko sprawnie i fachowo wykonane.
Szykuję już kolejne zamówienie :). Polecam wszystkim i pozdrawiam.
Iwona

Krystyna – opinia na maila 30.06.2017 r

Witam.
Dziękuję bardzo za szybkie wykonanie zlecenia.
Zdjęcia dobre.
Przesyłka dzisiaj dotarła. Nie mam żadnych zastrzeżeń do wykonanej usługi.
Oczywiście następnym razem również zamówię odbitki w Waszej firmie.
Pozdrawiam – Krystyna

Agata opinia na maila 17.05.2017

Witam, (…)
Bardzo dziekuje za solidna i rzetelnie wykonana prace. Zdjecia super jakosci, idealnie w punkt tak jak sobie zyczylam. Polecam wszystkim ta firme!
Agata

Katarzyna opinia na maila 17.05.2017

Witam

Dziś otrzymałam zdjęcia. Realizacji ,jakość zdjęć i wysyłka na wysokim poziomie.  Na pewno jeszcze skorzystam z waszych usług.

Polecam i pozdrawiam

Karol opinia na maila 23.03.2017

Witam,

Przesyłka odebrana a ze zdjęć jestem bardzo zadowolony (były w niskiej jakości z komórki) więc tym bardziej jestem pozytywnie zaskoczony.

Dziękuję za szybką możliwość odbioru i kod rabatowy na następne zamówienie.

Sabina – opinia na maila 23.03.2017 r

Witam,

Wczoraj otrzymałam przesyłkę. Usługa wykonana szybko, zdjęcia ładne. Na pewno skorzystam jeszcze z Państwa usług.

Pozdrawiam,

Sabina

Beata opinia na maila 11.03.2017 r

Witam,
Dziękuję za profesjonalną obsługę. Gorąco polecam usługi Fotocyfy! Drugie zamówienie i ponownie jestem zadowolona. Szybka realizacja, dostawa do domu! Extra. Na pewno będę korzystać z Waszych usług!
Z poważaniem,
Beata

Kinga opinia na maila 6.03.2017 r

Witam,
przesyłka dzisiaj dotarła. Jakoś zdjęć jest rewelacyjna. Szybki termin realizacji. Na pewno nie raz skorzystam jeszcze z Waszych usług.
Pozdrawiam
Kinga